PeaceWorks

Menu

Driv projekt för förändring!

Vill du jobba för att motverka diskriminering, ojämlikhet och orättvisa? Vill du skaffa dig konkreta verktyg för att driva ett lyckat projekt?

Då kan du och dina vänner gå projektledningskursen Driv den 15 och 16 juni!

Driv är en utbildning där du får konkreta verktyg för att driva ett lyckat projekt med ett normkritiskt och intersektionellt perspektiv.  På två dagar går du från idé till verklighet och lär dig om samarbeten, grupprocesser och konfliktlösning. Inga förkunskaper krävs!

Ansök senast den 20 maj!

Pris: 200 kr om du är medlem i PeaceWorks, eller 300 kr om du inte är medlem. De 5 första anmälda deltagarna får reducerat pris (100 kr)! 

 

När? 15-16 juni. Kl 10-17 båda dagarna.
Var? PeaceWorks kontor på Hälsingegatan 49, Stockholm, The Park
Vad? Driv är en utbildning där du får konkreta verktyg för att driva ett lyckat projekt med ett normkritiskt och intersektionellt perspektiv.  På två dagar går du från idé till verklighet och lär dig om samarbeten, grupprocesser och konfliktlösning. Inga förkunskaper krävs!
Kostnad: 200 kr om du är medlem i PeaceWorks, eller 300 kr om du inte är medlem. De 5 första anmälda deltagarna får reducerat pris (100 kr)! Du betalar in via Swish eller bankgiro senast den 10 juni.

 

Anmäl dig lätt som en plätt!

Vill du veta mer? Läs mer om kursen och kursinnehållet här . Eller kontakta oss: info@peaceworks.se // 0707 529661 / 0707 529663