PeaceWorks

Menu

Infomöte PeaceWorks Malmö

Vi på PeaceWorks i Malmö växer och därför arrangerar vi nu ett infomöte på Malmökontoret för dig som vill engagera dig i vår lokalförening!

Syftet med vår förening PeaceWorks Malmö är att du som är intresserad av samhällsfrågor och allmänt nyfiken på din omvärld tillsammans med likasinnade ska få utvecklas på dessa punkter och inspireras till ett vidare samhällsengagemang. Vi i föreningen vill möta nya människor och sammanhang samt ta del av våra olika kulturer och intressen för att uppnå ett öppnare samhälle samt för att minska eventuella rädslor för olikheter. Föreningens mål är att skapa en politiskt och religiöst obunden mötesplats där unga som vill påverka samhällsutvecklingen kan mötas och utbyta samt utveckla tankar och idéer.

Vad vi gör: Vi i föreningen PeaceWorks Malmö vill ge dig möjligheten att få en mer inspirerande, spännande och meningsfull fritid. Vi träffas och diskuterar aktuella samhällsfrågor, upptäcker nya sidor av Malmö, går på spännande aktiviteter och studiebesök. Föreningen arbetar för att PeaceWorks Swedens vision integreras på lokal nivå där vi ökar ungas organisering och inflytande.

Om du vill engagera dig i lokalföreningen är infoträffen ett perfekt tillfälle att höra mer om vad just du kan göra! Vi bjuder på fika och du kan självklart bli medlem på plats!

När? 23 november, 17.00

Var? Norra Vallgatan 20, Malmö

Välkommen!