PeaceWorks

Menu

5 snabba till vår nya kanslichef i Malmö

edvin_webb
Edvin Arnby-Machata vår nya kanslichef i Malmö!

Vem är du?

En utbildare och projektarbetare som älskar att ta sig an nya utmaningar. Jag är uppvuxen på landet, men har blivit en liten stadsråtta som trivs där det finns mycket folk och kultur.

Vad kommer du göra hos oss i Malmö?

Leda arbetet på Malmökansliet på alla möjliga sätt, från administration och ekonomisk översyn via stöttning av våra nuvarande projekt och att hålla utbildningar till att skapa nya projekt – det kommer att bli jättespännande helt enkelt!

Vad ser du mest fram emot under våren?

Att få möjligheten att komma ut och samverka med Malmös rika civilsamhälle, att skapa nya möjligheter för unga att organisera sig och sprida vårt arbete för fred i regionen.

Hur kan en som ung engagera sig i Malmö?

Det finns SÅ MYCKET en kan göra, så många olika sätt att bli aktiv. Vi arbetar för ungas organisering och inflytande genom att bland annat stötta unga som har egna idéer för förändring som dem vill förverkliga. Vi kan på olika sätt ge stöd i hela processen, från idé via bidragsansökning till genomförande. Så är man ung, i kropp eller sinne, och vill köra igång bra projekt eller verksamhet, så skicka oss ett mail!

Berätta något som vi inte vet om dig!

Jag har två barn, Niels Tidjani och Freja Salmé 3 och 1 år gamla. Jag tycker också om att spela musik och sova.