PeaceWorks

Menu

Kort ansökningstid: Gör ett EU-finansierat utbyte i Spanien!

Är du intresserad av att lära känna en annan kultur genom att bo och arbeta i ett annat land och få möjlighet att lära dig språket?

extremadura-268950_960_720

Nu har du chansen att åka på ett EU-finansierat EVS-utbyte i Spanien!

Resan börjar 1 januari 2016 till 31 mars 2016 (3 månader). Så därför kort ansökningstid – skicka CV och motivationsbrev på engelska senast 6 december. Flyg, boende, mat och fickpengar ingår! Genom ett EVS-utbyte så får du upptäcka Spanien på ett sätt som du aldrig har gjort förut. 

Projektet: Du kommer arbeta på organisationen Placeat Con Europa för personer med funktionsnedsättning samt deras familjer. Organisationen arbetar med associationen FEAPs grundprinciper som innebär att en; beaktar människor med funktionsvariationer som människor med rättigheter och skyldigheter, ser till människor med fuktionsvariationers intressen samt säkerhetställer kvalitén i arbetet som organisationen utför. Projektet behöver ditt stöd, sök nu för ditt livs äventyr!

Skicka ditt CV och motivationsbrev (på engelska) till elias.efvergren@peaceworks.se. Maila samma adress vid frågor om projektet/för mer information om projektet. Sista ansökningsdag är söndagen 6 december. Ser fram emot din ansökan!