PeaceWorks

Menu

#soffan goes Malmö feministisk festival

femfestmalmo

Kom och häng med oss på Feministisk festival Malmö i juni, där #soffan är en av programpunkterna.

Efter förra årets succé med Feministisk festival är det snart dags igen. Tillsammans med runt 70 andra organisationer kommer vi att arrangera en egen programpunkt under festivalen som hålls den 10 till 12 juni. Vårt bidrag kommer att vara #soffan – med fokus på mobilisering. Den här gången pratar panelen om vad mobilisering och aktivism innebär för dom, samt hur dom arbetar med ungas mobilisering. Under passet kommer också lyfta frågan om trygghet och säkerhet i Malmö – Vad fungerar och vad kan förbättras?

När: 11 juni, kl 15.45 – 16.45
Var: Stadsarkivet lilla, Malmö

Mer om Feministisk festival Malmö:

Programmet består bland annat av seminarier, workshops, filmvisningar och framträdanden på Panora, Stadsarkivet och Inkonst som alla ligger i kulturkvarteret Möllevången. På fredag kväll invigs festivalen på Panora med ett fullspäckat kulturprogram med bland annat teater, poesi och dans. Lördagkväll är festivalens stora festkväll. Festen går av stapeln på Inkonst där grymma artister och DJs kommer att uppträda.

Festivalen är öppen för alla. Det spelar alltså ingen roll vem du är eller vilka kunskaper du har eller inte har. Vi fokuserar på aktivism, aktivitet, kunskap, kultur och att skapa en trygg plats där alla kan delta, träffa nya människor och ha kul.

Eftersom festivalen är gratis behöver du inte köpa biljetter; det är bara att skriva upp datumen, den 10 till 12 juni, i kalendern och komma!

Mer information hittar du på festivalens hemsida eller på Facebook.