PeaceWorks

Menu

Volontärupplevelse med rabatt!

På bilden ser ni Pia som var volontär i Peru.

Under hösten har vi på PeaceWorks ett rabatterbjudande för dig som vill resa utomlands som volontär. Om du ansöker till ditt volontärutbyte senast den 30/10, får du rabatt på det ordinarie priset! Du kan åka själv eller varför inte tillsammans med en kompis?

PeaceWorks är en ideell organisation vilket betyder att vi inte är vinstdrivande. Förutom en unik upplevelse där du får nya erfarenheter, lär känna nya vänner och kanske lär dig ett nytt språk gör också ditt volontärutbyte nytta. Enligt oss bygger nämligen mötet mellan människor och kulturer broar för en fredligare värld. Därför blir du som åker på ett volontärutbyte en fredsarbetare, ett engagemang vi gärna hjälper dig att fortsätta med när du har kommit hem från din resa. Vill du vara med i någon av våra lokalföreningar, ta del av våra utbildningar eller starta ett eget projekt eller initiativ? Vi hjälper dig!

Vårt hösterbjudandet gäller för dig som vill åka på ett volontärutbyte mellan 3-6 månader. Ju längre period du väljer att åka, desto större blir din rabatt! Åker du på ett utbyte på 3 månader får du 2500 kr i rabatt och om du istället åker i 6 månader får du 4000 kronor rabatt. Vi kräver inte att du har några erfarenheter, meriter eller annat, vi vill att du kommer som du är!

I samband med ditt utbyte får du en förberedelsekurs hos oss där vi pratar om globala strukturer, normer och annat som är viktigt att bära med sig. Förberedelserna har vi för att ge dig de verktyg du behöver för att på ett bra sätt bemöta de utmaningar som kan dyka upp under din vistelse. Vi vill att du ska känna dig redo och trygg i att ta del av och leva i en annan kultur redan innan du checkar in och kliver på planet.

Klicka här för en oförglömlig upplevelse med rabatt!