PeaceWorks

Menu

Praktik i Colombia.

Vill du vara med och arbeta för en hållbar fred genom ungas organisering? Pratar du spanska och vill uppleva våren i Colombia? Då är praktik på PeaceWorks i Bogotá något för dig!

Vi söker nu praktikanter till vårt kontor i Colombia. Som praktikant kommer du att få en bred erfarenhet och inblick i hur arbetet kan se ut i en ung fredsorganisation och hur vi arbetar med fred i Colombia. Du kommer få inblick i och delta i många delar av arbetet på PeaceWorks kontor i Bogotá. Arbetet innebär bland annat att stödja ungdomsorganisationer, informationsspridning och handläggning av våra volontärprogram samt övriga vanligt förekommande uppgifter.
Praktiken ger dig praktisk erfarenhet av, och god inblick i, organisationsarbete i en flexibel, intressant och ung miljö.
Läs mer om PeaceWorks i Colombia!

Vad?

Praktiken består av 5-6 månaders placering i Bogotá, Colombia på heltid.
Praktiken är obetald men vi ser gärna att den utgör en del av din utbildning och finansieras av CSN. Du står själv för dina omkostnader (boende, försäkring, visum, mat, flygresa etc).
PeaceWorks bidrar med stöd och tips inför avresa rörande försäkring, visumprocesser och boende.

Vem?

Du tycker om att ta ansvar och initiativ, är självgående och duktig på att planera. Du trivs med socialt såväl som administrativt arbete. Du delar PeaceWorks värderingar och har relevant studiebakgrund och/eller praktisk erfarenhet inom kommunikation, utvecklingsstudier, statsvetenskap eller liknande. Vi ser gärna att du har internationella erfarenheter eller tidigare engagemang inom civilsamhällesorganisationer.

För att söka gäller följande:
• Du är mellan 20-30 år
• Du har goda kunskaper i spanska, såväl i skrift som i tal

När?

Praktiken är på heltid med ungefärligt datum 15 januari 2018 – 30 juni 2018 (cirka 5 månader).
Förberedelse inför avresa genomförs i början av januari.

Hur?

Sök omgående! Vi går igenom ansökningarna löpande! Sista ansökningsdag är 1 november.
Skicka din ansökan med CV och motivationsbrev till rekrytering@peaceworks.se och joelle.golmann@peaceworks.se.
Döp ansökan till ”Praktik på PeaceWorks kontor i Bogotá”