PeaceWorks

Menu

Påverka med en pod!

Ta steget, starta en pod och bli den nya stora heta podden som alla snackar om! I podden kan ni själva välja ämne och bygga upp en hel värld kring just ert intresse. Även tunga och allvarliga frågor kan göras kul och kreativa. Alla kan vara konstnärer och inspiratörer som gör världen lite vackrare och vänder upp och ner på folks tankar och synsätt. Våga uttryck det du brinner för på ditt sätt! Sätt musik, färg, form, ord eller bild på det du vill uttrycka. Lek med symboler och utmana rutinmässiga kopplingar vi gör mellan språk och handlingar!

Vad finns för möjligheter med en pod?

 • Var modig!
  Du ges möjlighet att prata om saker som annars kan kännas svåra att prat om inför andra. Kärlek, relationer eller kanske bara jobbiga saker i vardagen?
 • Ta plats!
  Du ges utrymme att ta den plats i ett samtal som du kanske inte annars ges. Kanske går du runt och bär på en massa bra saker att säga, men kommer alltid på det för sent? I en pod kan du ta den tid du vill till att uttrycka just det du vill ha sagt om ditt favorit ämne eller bara vad som helst!
 • Bestäm själv!
  Du kan själv klippa bort och redigera det material som inte känns 100% och på så sätt också forma hur snacket i podden tas emot av de som lyssnar.
 • Lägg på extra ljudeffekter!
  Lägg till eget material i form av ljudslingor, en bra jingel eller kanske något specialljud? Bara du och din fantasi bestämmer var gränserna går i podden och passa på och experimentera lite. Kanske hittar du just din egen stil på hur podden ska vara uppbyggd.

En podcast gör också att just er förening eller projekt får möjlighet att uttrycka sig kring det ni brinner för, kanske är det hur ni ska få en bättre fritidsgård i området? Eller vill ni förbättre något på er skola? Genom en podcast kan ni påverka och bli hörda på ställen där ni kanske annars inte skulle nå till.