PeaceWorks

Menu

Höstkampanj!

Fly undan hösten och vintern – boka ditt rabatterade volontärutbyte redan idag! 

Under hösten har vi ett unikt erbjudande för dig som vill resa utomlands som volontär – om du ansöker till ditt volontärutbyte senast den 30/10, så får du rabatt på det ordinarie priset! Åk själv, eller varför inte tillsammans med en kompis?

Hösterbjudandet gäller för dig som vill åka på ett utbyte i 3-6 månader. Ju längre du väljer att åka, desto större blir rabatten!

Rabatten gäller endast nya ansökande och vid avresa senast februari 2018.

Under fliken Ansök direkt hittar du instruktioner för hur du ansöker för att åka som volontär genom oss. I din ansökan väljer du själv var, när och hur länge ditt utbyte ska vara. Du väljer också minst två projekt du är intresserad av att arbeta med. Vi har ett brett projektutbud att välja bland – oavsett om du vill jobba med samhällsfrågor, jordbruk, sport, konst & kultur eller något annat finns det projekt som passar dig och dina intressen.

I din ansökan bör du vara så specifik som möjligt, då det är denna information vi använder när vi kontaktar vår lokala partner, för att se om det finns plats åt dig på ditt önskade projekt. Behöver du tips och råd kan du alltid höra av dig till oss, så hjälper vi dig att skräddarsy ditt volontärutbyte!

Redo för ditt utbyte? Kul! Skicka in din ansökan, betala ansökningsavgiften på 350 kr samt skicka ett mail till info@peaceworks.se för bekräftelse. 

Klicka här för komma till våra volontärprojekt!