PeaceWorks Stockholm

PeaceWorks Stockholm

OBS! Notera att vi är lokalföreningen PeaceWorks Stockholm då vår verksamhet utgår lokalt i stockholmsregionen! 

Vår vision:

Vår vision är en hållbar värld i fred där unga är aktiva samhällsmedborgare. Detta samhälle ska kännetecknas av fred och hållbar utveckling, global rättvisa och solidaritet, över och förbi konstruerade nationella, kulturella, sociala och ekonomiska gränser.

Vad vi gör:

Vi jobbar nära kopplat till PeaceWorks Stockholmskontor för att göra det enkelt för medlemmar att engagera sig och utföra aktiviteter i Stockholm inom något av temaområdena:

  • Ungdomars organisering och inflytande
  • Antirasism
  • Feminism
  • Global rättvisa

Vi vänder oss till dig som kanske inte vill starta upp en ny förening, men ändå vill engagera sig mer i PeaceWorks arbete, delta i aktiviteter i Stockholmsområdet eller få stöd att genomföra egna mindre projekt.

Vill du vara med? Har du förslag på andra aktiviteter du vill delta i? Eller bara lite funderingar! Hör gärna av dig till vår mail stockholm@peaceworks.se,  du kan också följa oss på Facebook och Instagram, @peaceworksstockholm, för att hålla dig uppdaterad eller kontakta oss.

Vill du söka projektbidrag från oss?

Här återfinns mall för projektbidragsansökan med info om villkor och krav. Här finns redovisningsmallen som ni fyller i efter genomfört projekt.

Välkommen på årsmötet 2022

När? fredagen den 1a april 2022

Var? Digitalt via Zoom.

Hur? Anmäl dig via detta formulär senast den 28e mars. Zoomlänk skickas till alla medlemmar som har anmält sig i tid. Observera att medlemskap enbart gäller till årskiftet. Blev medlem under 2021 måste du alltså förnya ditt medlemskap för 2022.

Vill du kandidera till styrelsen och vara med att driva samhällsförbättrande arbete i stort som smått? Känner du någon som verkligen borde kandidera? Maila valberedningen Nora Eriksson på nora.eriksson98@hotmail.com innan den 25e mars.

Vill du lämna in motioner och förslag till mötet? Maila oss på stockholm@peaceworks.se senast den 18e mars.

Alla nödvändiga handlingar kommer tillgängliggöras här under den 25e mars.

Handlingar

Intresseanmälan PeaceWorks Stockholm
När du har fyllt i detta formulär kommer vi att kontakta dig för att följa upp med din intresseanmälan.
sv_SESV_SE