PeaceWorks

Menu

Priser

Fem månader i fält

Vad kostar det?
39 000 kr.

Vad ingår?

Du betalar själv för resor, visum och vaccinationer.

Sommarprogrammet

Vad kostar det?

19 000 kr för två månaders sommarprogram. Då ingår:

Du betalar själv för resor, visum och vaccinationer.

Flexibelt program

Är du intresserad av att delta i ett liknande program som sommarprogrammet eller fem månader i fält, men vill ha en flexibilitet vad gäller längd och tid på projektet är även det möjligt! Vi utgår då från en fast administrationsavgift, samt tillägg för självkostnaden för mat och boende bedömt utifrån längd på projektet. Hör av er till våra handläggare för att få mer detaljer. När du deltar flexibelt ingår:

Du betalar själv för resor, visum och vaccinationer.

Praktikantprogrammet i Colombia

Praktiken är finansierad av Sida/UHR genom Forum Syd. Det innebär att Praktikantprogrammet står för alla kostnader i samband med resa, visum, sjukvård och försäkring. Du får även fickpengar utbetalt månatligen, för att täcka boende, mat och resor till och från praktiken.

Att praktiken är finansierad innebär att du inte kan kombinera det med CSN-stöd, men däremot går det att tillgodoräkna i dina högskolestudier.

Delta i ett projekt med CSN-stöd

Vi samarbetar med Scouternas Folkhögskola, och du kan delta i något av våra projekt genom kursen Ledarskap för Hållbarhet. Kursen är CSN-berättigad och du får därför stöd under utbildningen och projektperioden. CSN brukar också kunna ge extra stöd genom merkostnadslån för deltagande i utlandsprojekt.

Vad går pengarna till?

Då vi är en ideell organisation tar vi inte ut någon vinst när du deltar i våra program. Du betalar det ditt boende, din vistelse och vårt administrativa arbete kostar. Läs mer om deltagaravgiften här. 

Priserna är satta utifrån en genomsnittlig kostnad av mat och boende i respektive land. Utöver detta är en administrativ avgift satt för att administrera deltagandet, och utbildningarna.