PeaceWorks

Menu

Främja ungas lokala arbete i Madrid!

Är du sugen på att åka iväg och samtidigt skaffa dig värdefull erfarenhet?
I oktober 2018 har du möjligheten att påbörja det 10 månaders långa projeket på Service Civil International, SCI, i Madrid. Service Civil International är en organisation  som främjar internationella utbyten och samarbeten med lokala organisationer runtom i världen. Under ett EVS-projekt på SCI hjälper du till med att främja det lokala arbetet i Spanien vilket bidrar till att stötta ungdomars sociala engagemang i samhället!

EVS
I EU-programmet “Erasmus+” ingår EVS (European Voluntary Service) som innebär att ungdomar mellan 18 och 30 år har möjligheten att åka på olika utbyten. Här har du möjlighet att arbeta, skaffa värdefull erfarenhet inför framtida jobb, vara en del i olika projekt samt få en ökad kunskap inom de olika ämnen projekten arbetar med. EVS-utbytena sträcker sig från 2 månader uppåt och är helt kostnadsfria, med fickpengar som betalas ut varje månad.

Uppgifter
Uppgifterna kommer att vara skiftande, men bland annat innebär det att du deltar i arbetet att skicka och ta emot personer till internationella arbetsplatser och lokala arbetsplatser i Spanien. Du får även vara med under utbildningar för projekten och samarbeta med kommunikationsteamet som arbetar med sociala medier och nyhetsbrev.
Det som krävs av dig är att du har en relativt hög nivå på spanska, detta för att kunna kommunicera med den lokala befolkningen och personal. Du ska ha ett stort intresse för att engagera unga och vilja lära dig nytt i en internationell miljö.

Vad ingår?
I detta projekt ingår;

  • Boende
  • Mat
  • Fickpengar
  • Flygresa
  • Försäkring
  • Förberedelsekurser

Ansökan
Vill du veta mer om projektet och hur du blir antagen är det bara att kontakta oss på: info@peaceworks.se och nasma.salim@peaceworks.se.
Om du vill söka direkt så tar vi gärna emot ditt CV tillsammans med personligt brev till samma mailadress. Kom ihåg att skicka in din ansökan senast den 15 april 2018!