PeaceWorks

Menu

Projekt med fokus på Bulgariens historiska arv

Vill du spendera 4 månader i Bulgarien med start i Juli?

Just nu har vi en plats kvar på ett kostnadsfritt EVS-projekt med fokus på Bulgariens historiska arv och arkeologi. På plats kommer du att få ta del av olika pågående projekt och det finns även möjlighet för dig att skapa ditt eget projekt utifrån intresse. Du kommer också att lära dig mer om att arbeta med kommunikation och media. Projekttiden sträcker sig från Juli-Oktober 2018. 

EVS
I EU-programmet “Erasmus+” ingår EVS (European Voluntary Service) som innebär att ungdomar mellan 18 och 30 år har möjligheten att åka på olika utbyten. Här har du möjlighet att arbeta, skaffa värdefull erfarenhet inför framtida jobb, vara en del i olika projekt samt få en ökad kunskap inom de olika ämnen projekten arbetar med. EVS-utbytena sträcker sig från 2 månader uppåt och är helt kostnadsfria, med fickpengar som betalas ut varje månad.

Uppgifter
Dina uppgifter under projekttiden kommer att vara varierande och du kommer bland annat få en god insyn i hur “youth programs” fungerar i praktiken samt ökad kunskap i “networking” och relationer genom kontakt med olika partnerorganisationer. Det ingår att vara med och planera informations-kampanjer, vara delaktig i genomförandet av dem samt utvärderingar. Du kommer också att få lära dig mycket om Bulgariens historia och hur nuvarande situation ser ut, det kommer även finnas tillfälle att lära sig bulgariska. Inom projektet kommer det också att finnas utrymme för att driva dina egna små projekt, förslag på fokusområden är tex arkeologi, forskning, media och kultur.

Vad ingår?
I detta projekt ingår;

  • Boende
  • Mat
  • Fickpengar
  • Flygresa
  • Försäkring
  • Förberedelsekurser

Ansökan
Vill du veta mer om projektet och hur du blir antagen är det bara att kontakta oss på: info@peaceworks.se och nasma.salim@peaceworks.se.
Om du vill söka direkt så tar vi gärna emot ditt CV på engelska tillsammans med personligt brev på engelska till samma mailadress. Kom ihåg att skicka in din ansökan senast den 15 maj 2018!