PeaceWorks

Menu

Engagera dig!

Medlemsaktiviteter 

Som medlem har du möjlighet att delta i våra fredsbyggande aktiviteter lokalt och globalt. Scrolla ner för att se vilka aktiviteter som är aktuella just nu!

Myanmar Solidaritetsgrupp

Den 1 februari 2021 slog en kupp i Myanmar då militären tog makten över landet. 16 februari 2021 höll PeaceWorks Sweden ett seminarium om läget i Myanmar med två gäster från Myanmar Institute of Theology, då de delade hur oroligt läget varit de drygt två senaste veckorna, och bad om solidaritet från omvärlden. Läget har blivit än värre sen dess, med en dödssiffra som stiger för varje dag. Känner du dig handfallen, och undrar vad du kan göra i solidaritet med Myanmar? PeaceWorks startar nu en solidaritetsgrupp med Myanmar-fokus, den ska ägna sig åt informationsspridning och solidaritetsaktioner. Om du är intresserad av att engagera dig i vår solidaritetsgrupp kontakta oss på info@peaceworks.se, eller skicka intresseanmälan direkt på https://forms.gle/iVFKbu7nZRsTTtTF9.

Kreativ?

Tycker du om att ta kort, göra layouts, kortfilmer, illustrera, måla eller teckna? Vi behöver dig! Vi har alltid uppdrag att ge så hör av dig om du vill hjälpa till.

Översättare

Gillar du språk? Vi är en internationell organisation med medlemmar som kommunicerar på flera olika språk. Vi strävar efter att göra vår verksamhet så lättillgänglig som möjligt och behöver ofta hjälp med att hinna översätta filmklipp och dokument som våra medlemmar och allmänheten kan ta del av.

Aktuellt just nu: