PeaceWorks

Menu

Praktik i Colombia

Genom vårt praktikantprogram sänder vi engagerade personer för att praktisera hos våra samarbetspartners i Colombia. Platserna är finansierade av Sida genom Forum Syd. Vi skickar för närvarande praktikanter två gånger per år, på hösten och på våren. Den organisation som tar emot praktikanter är Fundación la Otra Juventud i Bogotá.

Praktiskt

Som Forum Syd-finansierad praktikant står vi för mat, boende, försäkring, vaccination, visumkostnader och internationell resa. Du behöver alltså inte ta och ska inte ta CSN under tiden, men du kan tillgodoräkna dig studiepoäng för praktiken.

Din roll som praktikant

Under din praktik kommer du att arbeta med mänskliga rättigheter, ungdomar, media, jämställhet och genus. Du kommer att få varierande uppgifter och delta i många delar av den mottagande organisationens arbete. Det kan bland annat innebära att du hjälper till att organisera möten och utbildningar, genomföra projekt, arbeta med sociala medier eller kommunicera med lokala och internationella partners.  Du är också involverad i de gemensamma projekt som PeaceWorks genomför tillsammans med samarbetsorganisationerna.

Vårt mål är att du som praktikant utvecklar dina kunskaper och kompetenser för att kunna fortsätta bedriva arbete inom ramen för globala frågor och internationellt utvecklingssamarbete.

Hur ansöker du?

Du hittar mer information om våra aktuella praktikplatser under praktik  i Colombia.

praktik_colombia

Aktuellt

Fler nyheter »