Praktik i Colombia

Praktik i Colombia

Möjligheten att göra praktik hos en av våra partnerorganisationer i Colombia finns också. Håll utkik på denna sida framöver för ansökningsperioden.

Vill du arbeta utomlands med en organisation som jobbar för mänskliga rättigheter, ungdomar och ickevåld?

Colombias civilsamhälle har kämpat för en hållbar fred i årtionden, då Colombia har präglats av en intern väpnad konflikt i över 50 år. Ett fredsavtal tecknades år 2016 mellan den colombianska regeringen och den väpnade gruppen FARC. Fredsavtalet har sedan dess delvis implementerats, samtidigt som delar av befolkningen är djupt skeptiska gentemot fredsprocessen, därför, sedan 2014 har PeaceWorks arbetat i Colombia för att stödja unga colombianer i deras dagliga arbete för fred.

Är du vår nästa praktikant?

Är du engagerad i ungdomars rättigheter? Vill du arbeta för demokrati och främja fred i Colombia? Kan du spanska? Ansök då till någon av våra colombianska partnerorganisationer där vi varje termin erbjuder praktik under 20 veckor. I praktiken ingår även ett efterarbete som innefattar utåtriktade informationstillfällen.

Hur ansöker du?

Du kan hittar våra lediga tjänster och praktikplatser HÄR.

Genom att skicka in din ansökan kan du bli aktuell för praktik på alla organisationer, men inkludera gärna i ansökan om du är särskilt intresserad av någon av praktikplatserna!

Om du har ytterligare frågor kontakta:

andres.f.rodriguez@peaceworks.se (spanska eller engelska)

julia.eriksson@peaceworks.se (spanska, engelska eller svenska)

Relatos internos

La Otra Juventud

Temblores

sv_SESV_SE