PeaceWorks

Menu

Stötta oss

Hur kan du stötta oss?

Vi är en ideell fredsorganisation som arbetar för att stärka ungas deltagande och inflytande. Vi arbetar både i Sverige och i Colombia där vi stöttar unga att arbeta för fred. Vill du stötta oss kan du göra det på olika sätt.       

Bli medlem

Är du under 25 år gammal kan du enklast stötta oss genom att bli medlem. Det är helt gratis för er, men innebär ett stort stöd för oss som organisation – vi får ett ekonomiskt bidrag för varje medlem. Länk till medlemformuläret hittar du här.    

Skänk en gåva

Är du redan medlem och vill stötta oss på ett annat sätt? Eller vill du stötta oss utan att bli medlem? Då kan du stötta oss genom att skänka en gåva!   Det gör du enklast genom att:

Är du över 25 år är givetvis även du välkommen att bli medlem, engagera dig och ta del av våra projekt. Att bli medlem är gratis även för dig, och du som har möjlighet får gärna swisha en valfri summa till oss som symbolisk medlemsavgift.    Tack för ditt stöd!

Boka in oss till en utbildning eller workshop

PeaceWorks har ett stort utbud av utbildningar som vi erbjuder skolor, kommuner, föreningar och företag. Våra utbildningar kombinerar teori och praktik och främjar deltagarnas kritiska tänkande och samhällsengagemang. Vi gör teorier tillgängliga på ett interaktivt sätt och ger deltagarna verktyg och metoder att motverka förtryckande samhällsstrukturer och sociala orättvisor. Med anledning av covid-19 har vi nu även digitaliserat flera av våra workshops. Skicka intresseanmälan genom formuläret nedan.

Köp vårt material och merch

Köp våra böcker här.

 

Intresseanmälan utbildning och workshop

Fält markerade med * är obligatoriska

OBS! Intresseanmälan är inte bindande.

Om personuppgifter