Be part of an association
Välkommen på antirasistisk verkstad med PeaceWorks

Välkommen på antirasistisk verkstad med PeaceWorks

Vi är många föreningar och nätverk som med rätta är oroliga över vår politiska samtid. Vi är också många som vet hur viktigt det är att vi kommer samman, organiserar oss, höjer våra röster och motstår förskjutningen som inneburit att rasistisk politik normaliserats. 

PeaceWorks bjuder därför in antifascistiska föreningar, nätverk och grupper till en antirasistisk workshop helgen v.47. Fokuset kommer vara hur man skapar antirasistiska och antifascistiska projekt med unga som målgrupp, utifrån PeaceWorks metod DRIV. Vi kommer även att använda några övningar från Theatre of the Oppressed. 

I slutet av helgen kommer de grupper som utvecklat en färdig projektidé att tilldelas ett projektbidrag för genomförandet. 

  • När: Helgen 26 e-27 e november 
  • Var: Dynamo, Södermannagatan 38
  • Vem kan komma: Medlemmar som är med i föreningar, grupper eller nätverk som bedriver rättvise- och/eller solidaritetsaktioner. Det finns 15 platser, först till kvarn gäller.
  • Anmälan: Anmäl er innan onsdag 23 e november genom formuläret för garanterad plats. Ni hittar länk till Facebookeventet here.
  • Övrig info: Vi bjuder på vegansk lunch och fika. Meddela allergier innan den 23e. PeaceWorks kan stå för eventuella resor till Stockholm ifall det meddelas i god tid.

en_GBEN