PeaceWorks

Stötta oss i vårt viktiga arbete och få ett skräddarsytt testamente helt gratis.

I samarbete med den juridiska digitaltjänsten Jurio kan du kostnadsfritt upprätta ett enklare testamente som låter dig testamentera bort ett valfritt belopp till förmån för PeaceWorks och vårt ändamål. Genom att testamentera ett bidrag till oss kan du göra enorm skillnad i vårt arbete, och kan ge ett sista bidrag i en fråga du brinner för.

Testamentet upprättas digitalt genom att du fyller i ett kort formulär online – antingen själv eller tillsammans med en sambo eller äktenskapspartner. Du får löpande rådgivning genom processen och bestämmer själv vilken summa du vill donera till oss. Ett juridiskt giltigt testamente skapas helt kostnadsfritt, baserat på dina svar. Att skriva ett testamente med Jurio är enkelt och smidigt. Det enda du behöver göra är att svara på frågor i deras digitala formulär, och sedan signera dokumentet framför två vittnen. Processen är tydligt guidad och du får löpande information och stöd hela vägen
in i mål.

Har du redan ett testamente sedan tidigare? Du kan välja mellan att helt ersätta ditt tidigare testamente, eller bara göra ett tillägg. Det tar inte ens 5 minuter, och självklart kan du återkalla eller göra ändringar i testamentet om du skulle ångra dig.

Klicka här för att komma igång!

Kom ihåg: För att ett testamente ska bli giltigt måste det signeras för hand framför två samtidigt närvarande vittnen, som också ska underteckna testamentet. Jurio guidar dig genom hela processen.

sv_SESV