Bli PeaceWorks-medlem gratis!

Är du under 26 år och tror på ungas kraft och plats i fredsarbete? Längtar du efter organisationer som arbetar med att stärka ungas organisering och inflytande mot orättvisor, både lokalt och globalt?

Då bli medlem i PeaceWorks idag! Det är helt gratis och gäller bara till slutet av året.

Med ditt medlemskap stöttar du PeaceWorks arbete med feminism, antirasism och global rättvisa både i Sverige och i Colombia.

Du bestämmer helt själv hur aktiv du vill vara. Antingen är du bara stödmedlem, eller så kan du vara mer aktiv och medverka på våra event, utbildningstillfällen och projekt.

Som medlem får du ett medlemsbrev om vad som är på gång samt tips på internationella projekt och utbildningar som du kan ta del av.

Inom PeaceWorks finns lokala- och anslutna ungdomsföreningar som ditt medlemskap kopplas till. Du kan välja den förening som ligger närmast dig eller de föreningar som driver dina hjärtefrågor.

Läs mer om vad du kan göra som medlem hos oss!

Hur kan du över 25 stötta oss?

Har du möjlighet får du gärna swisha valfritt symboliskt stöd till 123 54 06 764. Tack! Peaceworks får ekonomiskt stöd för alla medlemmar upp till 25- men alla över 25 är precis lika välkomna som medlemmar, och det är gratis även för dig!

Fyll i dina uppgifter här nedan

Här hittar du PeaceWorks uppdaterade GDPR-policy!

sv_SESV_SE