PeaceWorks

Köp våra böcker och ge samtidigt en gåva till vårt fredsarbete

Böcker

Driv.

Vad är det du vill förändra? Vad drömmer du om? Den här boken ska hjälpa dig att starta en förening och driva en projekt. Här finns allt du behöver veta för att göra det. 1 metodbok för 300kr inkl. moms (utan frakt).

Låt Stå

En läromedel för skolan och ett fördjupningskompendium. De diskriminerande normer och strukturer som bygger upp rasismen är inte av naturen givna utan har en gång i tiden skapats. Det innebär att de går att förändra och att det är möjligt att skapa något nytt och bättre!

Min Skola

Detta metodmaterial är direkt kopplat till läroplanen som förankrar antirasism i de nationella kunskapsmålen, och hjälper pedagoger att på olika sätt lyfta antirasism i undervisningen. 1 metodbok 250 kr inkl. moms (utan frakt). 

Under det blå täcket

Under det blå täcket är en bok av ungdomar och för ungdomar. Den är framtagen av ungdomsorganisationen PeaceWorks tillsammans med cirka 90 ungdomar runt i Sverige. Ungdomar diskuterar tillsammans vänskap, sexualitet, hälsa och många andra teman som präglar deras liv. 200 kr per bok inkl moms (utan frakt).

Koll på läget

Så driver du en projekt för global rättvisa. Här får du tillgång till metoder för att ifrågasätta och kritisk reflektera över världen omkring dig, samtidigt får du konkreta verktyg för att driva internationella projekt för global rättvisa. 75kr per bok inkl moms (utan frakt).

sv_SESV