PeaceWorks

Menu

Praktik i Colombia

Genom vårt praktikantprogram sänder vi engagerade personer för att praktisera hos våra samarbetspartners i Colombia. Platserna är finansierade av Sida genom Forum Syd. Vi skickar för närvarande praktikanter två gånger per år, på hösten och på våren. De organisationer som tar emot praktikanter är TeusaRadio i Bogotá och Casa de La Memoria i Neiva.

Det finns även en möjlighet att praktisera på vårt PeaceWorks kontor i Colombia, Bogotá. Praktiken är självfinansierad genom CSN.

Praktiskt

Som Forum Syd-finansierad praktikant står vi för mat, boende, försäkring, vaccination, visumkostnader och internationell resa.

Din roll som praktikant

Under din praktik kommer du att arbeta med mänskliga rättigheter, ungdomar och ickevåld. Du kommer att få varierande uppgifter och delta i många delar av den mottagande organisationens arbete. Det kan bland annat innebära att du hjälper till att organisera möten och utbildningar, hantera volontärverksamhet, genomföra projekt, arbeta med sociala medier eller kommunicera med lokala och internationella partners. Om du är placerad hos en av våra samarbetsorganisationer blir du också involverad i de gemensamma projekt som PeaceWorks genomför tillsammans med dem.

Vårt mål är att du som praktikant utvecklar dina kunskaper och kompetenser för att kunna fortsätta bedriva arbete inom ramen för globala frågor och internationellt utvecklingssamarbete.

Hur ansöker du?

Du hittar mer information om våra aktuella praktikplatser under lediga tjänster och praktikplatser!

praktik_colombia

Aktuellt

Fler nyheter »