PeaceWorks Göteborg

PeaceWorks Göteborg

Vi är en plattform för att samla och möjliggöra för engagemang, organisering och utbildning för unga i Göteborg. Föreningen håller i utbildningar, panelsamtal, temakvällar och erbjuder bidrag till mindre projekt och aktiviteter för unga vare sig inom föreningslivet eller utanför.

Vill du engagera dig i frågor som rör feminism, antirasism och global rättvisa i Göteborg? Vi söker personer som vill vara med och utveckla förningen under 2022.

Genom att vara med i PeaceWorks Göteborg får du stöd av PeaceWorks Sweden att organisera fredsbyggande aktiviteter i Göteborg, tillsammans med andra unga. Det kan handla om att hålla i utbildningar, organiseragenerationsöverskridande aktiviteter. Lokalföreningen kan även ge stöd till lokala ungdomsprojekt genom att förmedla mindre projektbidrag.

Låter det som något för dig?

Fyll i intresseformuläret här under eller maila valberedningen (Sana Pirot) pirot.sana@gmail.com  för att få mer information. Berätta gärna lite om dig själv och vilken typ av aktiviteter du vill vara med och driva!

När du har fyllt i detta formulär kommer vi att kontakta dig för att följa upp med din intresseanmälan.
sv_SESV_SE